voetbalzone

Kritiek op Wilshere en collega’s: ‘Moeilijk om positief te zijn over toekomst’

Peter Nusselder11 sep 2013, 09:18
Laatst bijgewerkt: 11 sep 2013, 09:18
Advertentie

Het Engelse elftal is een stap dichter bij kwalificatie voor het WK, nadat er dinsdag met 0-0 gelijk werd gespeeld tegen Oekraïne en er dus geen afstand hoefde te worden gedaan van de eerste plaats in Groep H. Oud-international Michael Owen vindt het desondanks lastig om positief te zijn.

/

De 33-jarige aanvaller, die speelde voor onder meer Liverpool, Real Madrid en Manchester United, maakt zich zorgen over de toekomst van de nationale ploeg. “Het resultaat is nu goed, we staan eerste met nog twee thuiswedstrijden te gaan”, liet Owen weten op Twitter. “Als we kijken naar het WK, was deze uitslag prima. Maar als we naar de toekomst kijken, is het moeilijk om positief te zijn.”

“Onze beste spelers zijn nog altijd de oudere jongens”, vervolgt Owen. “Met name Steven Gerrard, met afstand de beste. Sommige jongeren worden te veel gehyped.” Dieter Hamann, voormalig ploeggenoot van de aanvaller bij Liverpool, is het daar helemaal mee eens en richtte zich in het bijzonder op Arsenal-middenvelder Jack Wilshere. “De Engelse media hebben er een hype van gemaakt, volgens hen was hij al van wereldklasse terwijl hij nog maar gewoon een talent was”, twittert de Duitse oud-middenvelder.

Bezig met laden …