voetbalzone

Kritiek voorganger laat Zidane koud: 'Daar is al te veel over gezegd'

Matthijs van Laar20 feb 2016, 15:49
Laatst bijgewerkt: 20 feb 2016, 15:49
Advertentie
/

Zinédine Zidane neemt geen aanstoot aan de uitlatingen van voorganger Rafael Benítez. De onlangs bij Real Madrid ontslagen coach uitte deze week ondanks een vertrouwensovereenkomst kritiek op het beleid van los Blancos en dan met name voorzitter Florentino Pérez. Door zijn stijl van leidinggeven ontbreekt het de club aan stabiliteit, stelde Rafa.

“Daar is al te veel over gezegd”, zei Zidane zaterdag in de aanloop naar het competitieduel met Málaga van zondag. “Ik heb al genoeg aan mijn hoofd en het enige dat voor mij telt is de wedstrijd van dit weekend. Ik ben gelukkig hier en dat is voor mij het belangrijkste. Ik wist dat het lastig zou worden, want alles is nieuw voor me.”

Zo staat Zidane voor de vraag of hij Sergio Ramos en Daniel Carvajal rust moet gunnen, omdat het duo op scherp staat en bij een gele kaart geschorst is voor de kraker tegen Atlético Madrid van volgende week. “Ze zullen spelen als ik denk dat ik ze nodig heb”, verduidelijkte hij. “Dat ze een schorsing kunnen oplopen maakt me weinig uit. Daar houd ik me nu niet mee bezig. Ik stel het sterkste elftal op.”

Bezig met laden …