voetbalzone

Krohn-Dehli laat het zien bij Brøndby en tekent bij

30 okt 2008, 10:51
Laatst bijgewerkt: 30 okt 2008, 10:51
Advertentie
Wat hem bij Ajax niet lukte heeft Michael Krohn-Dehli wel voor mekaar gekregen bij het Deense Brøndby IF. De Deense middenvelder verhuisde afgelopen zomer van Nederland naar zijn vaderland, en bloeide daar weer helemaal op. Zijn goede prestaties hebben hem zelfs al een nieuw contract opgeleverd.

Met enige terughoudendheid legde de tienvoudig kampioen van Denemarken hem afgelopen zomer een contract van een jaar voor. Krohn-Dehli had immers in zijn vijf seizoenen in Nederland nooit weten te overtuigen. Nu hij dat in zijn eerste maanden wel heeft gedaan bij zijn nieuwe werkgever, besloot men om hem tot 2013 vast te leggen.

”Ik heb altijd gezegd dat ik openstond voor het openbreken van mijn contract”, zegt de speler op de officiële website van zijn club. “Ik ben ontzettend blij met het vertrouwen dat de club ondanks mijn blessures in mij heeft. Ik kan me nu concentreren op waarvoor ik hier ben: voetbal.”

De 25-jarige oud-speler van Ajax, RKC Waalwijk en Sparta speelde onlangs zelfs zijn tweede interland voor Denemarken. Tegen Malta (3-0 winst) kwam hij na een uur spelen in het veld. In Nederland kwam hij in vijf seizoenen tijd tot 64 optredens, maar wist hij nooit te imponeren.
Bezig met laden …