voetbalzone

‘Krul verandert van zaakwaarnemer en versterkt geruchtenstroom’

Daniel Cabot Kerkdijk26 apr 2015, 08:00
Laatst bijgewerkt: 26 apr 2015, 08:00
Advertentie

Alan Pardew ontkende afgelopen week dat hij van plan is om Tim Krul komende zomer naar Crystal Palace te halen. Het is echter onrustig rondom de toekomst van de doelman van Newcastle United. Britse media schrijven zondag dat de Nederlander ondertussen ook van zaakwaarnemer is veranderd. Dat versterkt de geruchten over een zomers vertrek bij the Magpies.

voetbalzone

Al enkele weken wordt gesuggereerd dat Krul een van the high profile sales van Newcastle United in de zomermaanden zal zijn. De doelman liet zijn belangen jarenlang behartigen door Triple S Sports and Entertainment Group, dat onder leiding staat van voormalig Newcastle-voorzitter en directeur Freddy en Kenneth Shepherd.

Krul heeft er nu naar verluidt voor gekozen om in zee te gaan met zaakwaarnemer Paul Martin van de Wasserman Media Group. De 27-jarige Oranje-international heeft nog een contract voor twee seizoenen. Martin staat erom bekend dat hij big money moves voor zijn cliënten kan regelen. Southampton is ook een van de clubs die aan Krul wordt gelinkt.

Bezig met laden …