voetbalzone

Krul ziet licht aan eind van tunnel: ‘De eerste acht weken waren een hel’

Erik van Dam02 feb 2016, 20:40
Laatst bijgewerkt: 02 feb 2016, 20:40
Advertentie

Tim Krul scheurde drieënhalve maand geleden tijdens de interland van het Nederlands elftal tegen Kazachstan zijn kruisband af en is nog altijd niet hersteld van de blessure. De doelman zit nog middenin het revalidatieproces, al is er al wel licht aan het einde van de tunnel: hij hoopt aan het begin van het volgende seizoen weer aan te sluiten bij het eerste van Newcastle United.

voetbalzone

“De eerste acht weken waren een hel”, vertelt Krul aan Omroep West. “Ik lag zeker zeven uur per dag op een apparaat en kon verder helemaal niets doen. Ik ben nu een derde onderweg, dus ik moet nog even door. De doktoren zijn blij hoe het er nu uitziet en ik merk dat het steeds beter gaat.”

Krul hoopt in de zomer weer aan te sluiten bij Newcastle, dat momenteel strijdt tegen degradatie in de Premier League. De keeper gaat ervan uit dat hij gewoon bij de club blijft: “Daar moet ik wel voor vechten, natuurlijk. De knie moet dan wel helemaal klaar zijn, maar ik denk wel dat ik er bij de start van het nieuwe seizoen weer bij kan zijn”, sluit hij af.

Bezig met laden …