voetbalzone

Kruys is tevreden in Volendam en besluit contract te verlengen

Bart Kruyt17 jan 2011, 17:36
Laatst bijgewerkt: 17 jan 2011, 17:36
Advertentie

FC Volendam weet nog niet op welk niveau het volgend jaar actief is, maar gaat sowieso verder met Gert Kruys. De wijdbroeken melden maandag op de officiële website dat de samenwerking met de coach is verlengd. Kruys beschikte over een aflopende verbintenis in Noord-Holland, maar heeft voor een jaar bijgetekend, met een optie voor nog een seizoen.

Kruys was eerder werkzaam bij Cambuur Leeuwarden, FC Den Bosch, De Graafschap en FC Dordrecht. Na afloop van het vorige seizoen nam hij het stokje over van interim-trainer Johan Steur, die op zijn beurt Edward Sturing was opgevolgd. De voormalig hoofdtrainer van Vitesse kreeg FC Volendam in de Jupiler League niet aan de praat.

De 49-jarige Kruys doet het een stuk beter met Volendam en staat na zeventien competitiewedstrijden op een derde plaats, met 32 punten. RKC Waalwijk heeft één punt meer, maar ook al een wedstrijd meer gespeeld: evenals lijstaanvoerder FC Zwolle, dat nu elf punten meer heeft dan Volendam. Kruys en zijn mannen spelen vrijdag uit bij RBC Roosendaal.

Bezig met laden …