voetbalzone

Kruys mag praten met Malmö FF

19 jul 2008, 13:22
Laatst bijgewerkt: 19 jul 2008, 13:22
Advertentie
FC Utrecht is bereid om Rick Kruys te laten vertrekken naar Malmö FF. De Zweedse club heeft zich inmiddels officieel gemeld bij de eredivisionist, die de speler te verstaan heeft gegeven dat hij naar Scandinavië mag reizen voor een kennismakingsgesprek.

De 23-jarige middenvelder debuteerde vijf seizoen geleden in de hoofdmacht bij de Domstedelingen, en leek een mooie toekomst voor zich te hebben. Het afgelopen seizoen kwam hij echter weinig aan spelen toe, en zodoende wil de voormalig jeugdinternational verder kijken.

“We zijn benaderd door Malmö FF met de vraag of een transfer van Rick bespreekbaar was,” vertelt technisch directeur Piet Buter op de website van de club. “Rick wil nu gaan kijken of het interessante club voor hem is. Malmö is een topclub in Zweden en voor Rick is het natuurlijk een absolute uitdaging. We gunnen hem een dergelijke transfer.”

In totaal speelde Kruys 103 duels in het eerste elftal van FC Utrecht, en was hij goed voor zes treffers. Zijn contract loopt nog door tot en met de zomer van 2010.
Bezig met laden …