Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City

Laatste update:

Mohammed Kudus heeft de titelstrijd in Engeland vlak voor rust weer spannend gemaakt. De voormalig Ajacied kreeg de bal uit een corner voor zijn voeten, wipte hem op en maakte vervolgens met een geweldige omhaal de aansluitingstreffer.

Manchester City kwam al vroeg op voorsprong in het kampioensduel in het Etihad Stadium. Phil Foden opende de score op prachtige wijze en verdubbelde even later zelfs de marge. Voor rust deed West Ham United dus via Kudus iets terug.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Waarschijnlijk niets meer waard, maar het geeft hoop! Laten we hopen op 45 minuten chaos

Komop! Nogal eentje westham!!!

Het is jammer dat hij het 1 keer per maand laat zien, maar die jongen heeft echt exceptionele kwaliteiten. Zijn basistechniek, traptechniek en balbehandeling zijn echt van buitencategorie. Op dat gebied een van de meest indrukwekkende spelers die ik bij Ajax heb gezien. Nadeel is dat hij snel z'n koppie laat hangen en er soms echt geen zin in lijkt te hebben

19 mei 2024 om 18:04

Hij laat het dit seizoen trouwens wel vaker zien als 1 keer per wedstrijd. En is nog steeds relatief jong. Denk dat hij bij een top 4 club zeker zijn waarde kan hebben.

19 mei 2024 om 18:08

Zou hem best bij Arsenal willen zien voor de breedte

19 mei 2024 om 18:08

Laat het wel vaker zien dan 1x per maand. Kan natuurlijk zijn dat je 1x per maand kijkt 😛

19 mei 2024 om 18:58

Ik overdreef een beetje, hij doet het over het algemeen prima. Maar eens per maand heeft hij zo'n wedstrijd dat hij echt zijn genialiteit laat zien. Vandaag met die goal, een maand geleden tegen Freiburg was hij krankzinnig en ook in de PL speelde hij een aantal potjes fenomenaal.

Nog een Kudusje graag

Geweldige goal zeg. Vind Kudus zo goed, en die jongen is ook pas 23. Misschien dat hij nog minimaal 1 seizoen bij West Ham United moet blijven, maar zal mij ook niet verbazen als hij in de aankomende transferperiode al een grote transfer zal maken en denk dat hij het ook zeker aan kan. Las vorige week dat Liverpool wel oren had naar de komst van Kudus, zou denk ik niet eens een verkeerde transfer zijn en zeker met Slot als trainer kan hij nog meer stappen gaan zetten.

Kan me nog herinneren dat er Ajacieden waren die hem tactisch niet goed genoeg vonden en een domme speler, koekoek. Echt een monster is dit, die is binnen no time weg bij West Ham.

19 mei 2024 om 18:17

Sloeg nergens op nee. Totaal niet op waarde geschat door supporters destijds.

19 mei 2024 om 18:48

Dit zeg ik als fan van Kudus: hij is tactisch toch ook helemaal niet goed.. Hij is echt geen teamplayer. Het was bij Ajax door meerdere mensen aangegeven in interviews en dergelijke dat hij zich eigenlijk nooit aan de tactiek hield, en daarom vaak ernaast stond. En als je op hem let dan is hij inderdaad vaak zijn eigen wedstrijd aan het spelen, zonder al te veel overzicht. Aan de andere kant heeft hij echt exceptionele kwaliteiten en is hij een fantastische speler om naar te kijken.

19 mei 2024 om 18:50

Dit is makkelijk scoren na zo'n goal. Toen hij de back van Go ahead Eagles niet voorbij kon komen was het stil in het pro Kudus kamp. Neemt niet weg dat het een schande is dat hij maar 1 wedstrijd op zijn favoriete positie mocht spelen. En ja, dat was die laatste wedstrijd van hem met een hattrick in die Europese voorronde.

Kudus is gwn een wereldspeler, zal waarschijnlijk een betere carriere dan Suarez en Ibrahimovic krijgen. Ik kreeg een bak met stront over me heen toen ik hem beter vond dan Gravenberch en anthony toen hij nog niet doorgebroken was bij Ajax 1 maar ze leren het ook nooit hier op VZ zelfs als ik elke keer gelijk heb.

19 mei 2024 om 18:32

Een betere carriere dan Suarez en Ibrahimovic?

Never nooit niet !

19 mei 2024 om 18:51

Suarez en Ibrahimovic hadden geen ogen in hun achterhoofd. Kudus heeft wat Xavi, Iniesta, Modric en Kevin de Bruyne ook had/hebt. Volledige overzicht van zijn omgeving en het veld maar dat zal jij nooit snappen. Daarvoor heb je echt voetbalverstand nodig omdat in te zien.

19 mei 2024 om 20:35

Dank je voor dat vertrouwen in mijn beoordelingsvermogen.

Rodri!!!!!!!!!!!!!!!!! 3-1

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren