voetbalzone

Kuyt: ‘Er is een opbouw, maar het mag duidelijk zijn dat ik enorm gretig ben’

Peter Nusselder11 jul 2015, 19:45
Laatst bijgewerkt: 11 jul 2015, 19:45
Advertentie

Dirk Kuyt sloot deze voorbereiding wat later dan veel van zijn nieuwe ploeggenoten aan bij de selectie van coach Giovanni van Bronckhorst, maar de bij Feyenoord teruggekeerde aanvaller is klaar voor zijn rentree. Toch is het nog onzeker of Kuyt zondag in actie komt tegen Fortuna Düsseldorf.

voetbalzone

Aan de routinier zelf zal het niet liggen. “Maar de trainer heeft nog niet gezegd of ik speel, dus wacht ik het rustig af”, laat de spits weten aan RTV Rijnmond. Kuyt heeft er begrip voor als hij tegen de Duitse opponent nog aan de kant gelaten wordt. “De technische staf heeft een opbouw in gedachte en daar houd ik mij aan”, weet de voormalig Fenerbahçe-speler.

“Maar het moge duidelijk zijn dat ik enorm gretig ben om het Feyenoord-shirt weer te dragen”, benadrukt Kuyt, die zich afgelopen week tijdens de trainingen allerminst gespaard heeft. “Ik denk dat ik dat altijd zal blijven doen. Als ik die arbeid niet meer kan leveren, ben ik mezelf niet meer. Ik voel me sterk en fit en dat wil ik laten zien tijdens wedstrijden én trainingen.”

Bezig met laden …