voetbalzone

Kuyt: 'Ik heb hem deze week zien trainen en dat was vrij agressief'

Matthijs van Laar15 jan 2016, 15:15
Laatst bijgewerkt: 15 jan 2016, 15:15
Advertentie

Colin Kazim-Richards bezorgt Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst hoofdbrekens. Sinds de komst van Michiel Kramer moet de Turks international genoegen nemen met een reserverol en dat zint de aanvaller totaal niet. Deze week zou hij een verslaggever hebben bedreigd. Volgens Dirk Kuyt valt het binnenskamers allemaal nog wel mee.

voetbalzone

Dat Kazim-Richards teleurgesteld is vanwege zijn reserverol, is volgens de routinier volstrekt natuurlijk. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor Lex Immers, die dit seizoen ook nauwelijks in actie komt. “Ze willen gewoon allemaal op het veld staan. Dat is ook goed, het hoort bij sport”, zegt Kuyt voor de camera van RTV Rijnmond.

“Ik heb Colin deze week weer zien trainen en dat was vrij agressief, moet ik zeggen. Als hij zijn teleurstelling kan vertalen naar het veld, dan denk ik nog steeds dat hij van waarde kan zijn voor het elftal. Maar Colin moet voor zichzelf bepalen of hij het nog kan opbrengen. Als hij dat niet kan, moet hij daar zijn conclusies uit trekken.”

Bezig met laden …