voetbalzone

Kuyt: ‘Ik kan niet tevreden zijn over mijn wedstrijden van dit seizoen’

Peter Nusselder26 jan 2012, 15:11
Laatst bijgewerkt: 26 jan 2012, 15:11
Advertentie

Dirk Kuyt mag zich met Liverpool opmaken voor de finale om de Carling Cup, nadat woensdag in de halve finale werd afgerekend met Manchester City (2-2, nadat het eerste duel met 1-0 was gewonnen). De Nederlandse aanvaller speelde negentig minuten en dat gebeurt dit seizoen niet vaak.

/

Kuyt kwam tijdens 24 officiële wedstrijden in actie voor the Reds, maar daarin wist hij slechts één treffer te scoren. De productie van de Oranje-international lag sinds zijn komst naar Anfield in 2006 nog nooit zo laag. Dat hij woensdag tegen City in de basis begon en de eindstrijd bereikte was dan ook een opsteker. “Toch kan ik nog niet tevreden zijn over de wedstrijden die ik dit seizoen heb gespeeld”, zegt Kuyt op de officiële website van zijn werkgever.

“Ik wil vaker aan spelen toekomen, zeker in de belangrijke duels. Hard werken, me laten zien in dit soort wedstrijden”, vertelt de aanvaller naar aanleiding van het treffen met the Citizens. Na het bereiken van de Carling Cup-finale speelt Liverpool zaterdag om de FA Cup tegen Manchester United. “Het zou fantastisch zijn als we ook die ploeg uit kunnen schakelen”, aldus de 84-voudig international.

Bezig met laden …