voetbalzone

Kuyt reageert: 'Mijn prestaties worden groot uitgemeten door de media'

Daniel Cabot Kerkdijk25 sep 2015, 09:36
Laatst bijgewerkt: 25 sep 2015, 09:36
Advertentie

De afgelopen weken werden er steeds meer vraagtekens gezet bij het spel van Dirk Kuyt. De 35-jarige aanvaller was in de eerste drie competitieduels van Feyenoord weliswaar goed voor drie doelpunten, maar wel vanaf elf meter. Kuyt schoot afgelopen weekeinde tegen Roda JC Kerkrade zelfs pas voor het eerst op doel.

voetbalzone

Kuyt nam donderdagavond in het bekerduel met PEC Zwolle (3-0) echter twee van de drie treffers voor zijn rekening en reageerde na afloop op de kritiek. Het maakt hem niet zo veel uit, zo beweerde hij in gesprek met Metro. "Ik krijg veel waardering van de spelers, trainers en het publiek. Maar je weet dat je bij deze club onder een enorm vergrootglas ligt. Al mijn prestaties worden groot uitgemeten door de media."

Kuyt., 35 jaar, vindt het niet belangrijk wat er over hem wordt gezegd in de media. Hij weet nog altijd wat hij kan en gelooft in zichzelf. "Het mooie van ons team is juist dat er elke week weer iemand anders beslissend is met een doelpunt. Eljero Elia, Michiel Kramer, Colin Kazim-Richards, noem maar op." Kuyt weet dat er wedstrijden zullen volgen waarin hij veel goals zal maken maar ook duels waarin hij niet zal scoren. "Als we er met het team maar het maximale uithalen. Dat is mijn doelstelling voor dit seizoen."

Bezig met laden …