voetbalzone

Kylian Mbappé verschijnt op trainingsveld met speciaal ontworpen masker

Mart van Mourik20 jun 2024, 18:55
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2024, 23:12
Advertentie

Kylian Mbappé is donderdag met een masker op het trainingsveld verschenen, zo wordt onder meer duidelijk uit de beelden van ESPN. De spits van Frankrijk brak in het duel met Oostenrijk zijn neus en wil er alles aan doen om de ontmoeting met Nederland van vrijdag te halen.

Het is vooralsnog onduidelijk of Mbappé op tijd klaargestoomd kan worden om de clash met het Nederlands elftal te halen. Eerder werd al duidelijk dat hij er zelf alles aan wil doen om in actie te komen, maar bondscoach Didier Deschamps benadrukt dat de ploeg zijn ‘gezonde verstand’ moet gebruiken.

De Fransman test donderdagavond op de laatste training het speciale masker dat voor hem is gemaakt. Het is niet bekend wanneer Frankrijk een beslissing gaat nemen wat betreft de inzetbaarheid van Mbappé tegen Nederland, maar het lijkt een lastminutebesluit te gaan worden.

De pijlsnelle rechtspoot liet via social media al doorschemeren dat hij wilde spelen tegen Oranje. Mbappé plaatste woensdag op Instagram namelijk een foto met daarbij het bijschrift: ‘Zonder risico’s geen overwinningen.’

Het officiële kanaal van de Franse voetbalbond plaatste op dezelfde dag een cryptisch bericht op X. Equipe de France deelde een foto van Mbappé met daarbij een emoji van een zandloper.

Bezig met laden …