voetbalzone

LA Galaxy gaat boze Beckham niet straffen voor confrontatie

Daniel Cabot Kerkdijk29 sep 2010, 08:05
Laatst bijgewerkt: 29 sep 2010, 08:05
Advertentie

Los Angeles Galaxy neemt geen maatregelen jegens David Beckham naar aanleiding van een incident tussen de middenvelder en een supporter na afloop van de wedstrijd tegen New York Red Bulls (2-0 verlies). Toen de Engels international de catacomben inliep en beledigd werd door een buitenstaander, besloot hij persoonlijk verhaal te gaan halen. Die wist zich geen raad met de situatie.

/

Een fan riep de 35-jarige Engelsman na afloop Stop the prostitutes na. Daarmee doelde hij op geruchten rondom het privéleven van de middenvelder, die zich te buiten zou zijn gegaan. Beckham diende onlangs nog een schadeclaim in tegen het magazine In Touch, dat een naar verluidt verzonnen verhaal publiceerde over een buitenechtelijke affaire van Beckham.

"We hebben het incident inter besproken en hebben besloten om geen maatregelen te nemen", laat bestuurder Patrick Donnelly via de officiële kanalen weten. Het is nog onbekend of de MLS er net zo over denkt. Volgens bestuurder Dan Courtemanche moeten spelers zich ook na afloop kunnen beheersen.

Bezig met laden …