voetbalzone

‘La Liga of Champions League? Waarom kunnen we niet beide winnen?’

Peter Nusselder21 okt 2015, 14:02
Laatst bijgewerkt: 21 okt 2015, 14:02
Advertentie

Real Madrid slaagde er anderhalf jaar geleden eindelijk in om voor de tiende keer de beste van Europa te worden, maar bleef afgelopen seizoen verstoken van prijzen. Onder leiding van trainer Rafael Benítez moet er wél weer wat gewonnen worden en Luka Modric heeft daar alle vertrouwen in.

voetbalzone

Aan de vooravond van de kraker tegen Paris Saint-Germain laat de Kroatische middenvelder weten dat hij ervan overtuigd is dat Real zowel binnen als buiten Spanje succesvol kan zijn. “La Liga of de Champions League? Nee, nee, beide prijzen”, reageert Modric op de vraag met welke trofee hij aan het eind van dit seizoen het liefst in zijn handen staat.

“Waarom zouden we ze niet allebei kunnen winnen?”, vervolgt de middenvelder in gesprek met Marca. Land- en ploeggenoot Mateo Kovacic valt de Kroatisch international bij. “We hebben er de ploeg en de spelers voor. We moeten optimistisch zijn.” Dat Real te kampen heeft met veel blessures, doet volgens verdediger Raphaël Varane niets af aan het feit dat er gewonnen dient te worden van PSG: “dat zijn we verplicht. De afwezigen veranderen ons plan niet”, benadrukt de Fransman.

Bezig met laden …