voetbalzone

'Laat Rutten nog maar even ziek zijn, ik heb liever dat hij er niet bij is'

Daniel Cabot Kerkdijk02 feb 2013, 10:40
Laatst bijgewerkt: 02 feb 2013, 10:40
Advertentie
/

Khalid Sinouh werkt zondag met NEC de derby tegen Vitesse af. In Arnhem staat Fred Rutten voor de selectie, de voormalig oefenmeester van Sinouh bij PSV. Rutten meldde zich vrijdag ziek, daags na het uitbrengen van zijn onbegrip over de karige transferactiviteiten van Vitesse. "Laat Fred Rutten nog maar even ziek zijn, ik heb liever dat hij er niet bij is", geeft Sinouh aan.

"Fred is namelijk een goede trainer, dus dat zou slecht voor ons zijn", legt de doelman van NEC uit in gesprek met het weekblad Voetbal International. "Op menselijk vlak kunnen wij het goed met elkaar vinden. Ik heb veel trainers meegemaakt, maar bij Fred had ik gelijk een goed gevoel. Hij is echt een people manager."

"Het zou leuk zijn om nog eens met hem te werken. Maar niet bij Vitesse, dan word ik hier gelijk gelyncht." De 37-jarige Sinouh heeft een aflopend contract met NEC en weet nog niet of hij ook voor komend seizoen een verbintenis krijgt. De club uit Nijmegen versterkte zich met Karl-Johan Johnsson en heeft nog een veteraan op de loonlijst staan; Gabór Babos.

Bezig met laden …