voetbalzone

Lacatus aan de slag bij droomclub Steaua

28 okt 2007, 15:33
Laatst bijgewerkt: 28 okt 2007, 15:33
Advertentie
Marius Lacatus is de nieuwe hoofdtrainer van Steaua Boekarest. De oud-international is de opvolger van de Italiaan Massimo Pedrazzini, die als assistent-coach aanblijft.

"Het werd tijd dat Lacatus de kans kreeg om zijn voormalige werkgever te trainen”, vertelde de omstreden voorzitter Gigi Becali. “Op dit moment is Lacatus de beste oplossing voor Steaua. Ik hoop dat we ons weer kunnen laten gelden in de competitie en in de Champions League.”

Zaterdag leed Steaua gezichtsverlies door met 2-1 van hekkensluiter Universitatea Cluj te verliezen. Met achttien punten neemt Steaua de zevende plaats in de competitie, al negen punten achter lijstaanvoerder CFR Cluj. In de Champions League gingen tot dusver alle groepsduels verloren.

“Het was mijn droom om trainer van Steaua te worden”, reageerde Lacatus desgevraagd. “Ik hoop de club weer terug te brengen waar het hoort, aan de top.” De oud-international won tien landstitels en zes nationale bekers met Steaua, waarmee hij in 1986 ook de Europa Cup I vierde.
Bezig met laden …