voetbalzone

Lacazette neemt contact op met Arsenal-fan die gepest wordt vanwege lengte

Jordi Tomasowa07 feb 2022, 13:44
Laatst bijgewerkt: 07 feb 2022, 13:44
Advertentie

Alexandre Lacazette heeft een mooi gebaar gemaakt naar een gepeste Arsenal-fan. De aanvoerder van the Gunners reageerde op Twitter op een moeder wier zoon het slachtoffer is geworden van ‘ontelbare grappen over zijn lengte’ en gepest wordt door andere kinderen. De Franse aanvaller nodigde moeder en zoon uit om binnenkort een wedstrijd van Arsenal te bezoeken.

Arsenal-fan Fran maakte op Twitter bekend dat haar zoon Freddie slachtoffer is van pesterijen. “Er is geen ergere situatie dan wanneer je zoon gepest wordt”, schreef de moeder in een tweet. “Dagelijks krijgt hij ontelbare grappen over zijn lengte naar zijn hoofd en wordt hij geduwd door jongens die twee keer zo groot zijn als hij. Zo oneerlijk!” Fran kreeg via het sociale media-platform duizenden reacties en steunbetuigingen, waaronder van Lacazette.

De aanvoerder van Arsenal besloot de twee een hart onder de riem te steken. “Ik wil jullie graag uitnodigen om te komen kijken bij een wedstrijd, de pesters zullen nooit winnen”, zo luidde de reactie van Lacazette op Twitter. De Fransman liet weten via een persoonlijk bericht contact op te nemen met het tweetal. De moeder gaf aan geen woorden te hebben voor het gebaar van Lacazette en deelde mee ook een andere Twitteraar, Jack Robinson, mee te nemen naar een toekomstige wedstrijd van Arsenal.

Robinson kreeg vorige maand na het Premier League-duel tussen Burnley en Arsenal (0-0) het shirt van Martin Ødegaard. De fan bood als reactie op de pesterijen aan om het tenue van de middenvelder van Arsenal naar Freddie op te sturen. De tweet van zijn moeder Fran heeft inmiddels meer dan 31 duizend likes en meer dan 800 reacties gekregen.

Bezig met laden …