voetbalzone

Lafferty breekt hand op training en mist duel met Manchester United

Erik van Dam24 nov 2010, 16:34
Laatst bijgewerkt: 24 nov 2010, 16:34
Advertentie

Glasgow Rangers kan woensdagavond niet vertrouwen op de bijdrage van Kyle Lafferty tegen Manchester United. De Schotten staan derde in Groep C van de Champions League; een zege in eigen huis tegen The Red Devils zou betekenen dat er nog kans is om de knock-outfase te bereiken. Lafferty brak op de afsluitende training echter zijn hand en is een maand uit de roulatie.

/

Schotse media spreken van een freak accident tijdens de oefensessie; het is echter niet geheel duidelijk hoe de 23-jarige spits precies zijn hand brak. Zeker is wel dat hij zo'n vier weken niet zal kunnen spelen voor The Gers. Het houdt in dat Rangers moet vertrouwen op Kenny Miller als frontman voor het Champions League-duel op Ibrox Park. De ploeg van Walter Smith haalde vijf punten uit de eerste vier wedstrijden en is op zoek naar drie kostbare punten.

De heenwedstrijd tegen Manchester United eindigde in een 0-0 remise en daarna werd gewonnen van Bursaspor (1-0). Uit het tweeluik met Valencia haalden de Schotten vervolgens niet meer dan één punt (1-1 en 3-0), waardoor het van belang is een overwinning te boeken in de Britse clash met Manchester United. Laffery zal er echter niet bij zijn, evenals teamgenoten Nikica Jelavic, Maurice Edu, Sasa Papac en Madjid Boughera.

Bezig met laden …