voetbalzone

Lampard heeft slecht nieuws voor ongeduldige supporters: 'Erg jammer'

Bart Kruyt11 jul 2015, 08:40
Laatst bijgewerkt: 11 jul 2015, 08:40
Advertentie

Het geduld van de supporters van New York City FC wordt op de proef gesteld. Frank Lampard werd vorig jaar al aangetrokken, maar speelde vervolgens nog een heel seizoen voor Manchester City. Nu is Lampard dan eindelijk in New York gearriveerd, maar hij zal zijn debuut voor zijn nieuwe club opnieuw moeten uitstellen: de middenvelder is namelijk geblesseerd geraakt.

voetbalzone

Lampard zou zondag tegen Toronto FC voor het eerst in actie komen voor zijn nieuwe club, maar dat gaat vanwege een kuitblessure niet door. "Ik ben erg teleurgesteld dat ik zondag niet kan spelen, ik keek er erg naar uit", zegt de Engelsman. "Ik voelde me goed op de trainingen, maar helaas heb ik een lichte kuitblessure opgelopen en zal ik mijn debuut moeten uitstellen."

"Ik heb in de afgelopen dagen licht getraind, maar de medische staf heeft mij geadviseerd om een paar dagen rust te nemen, om zo volledig te herstellen", vervolgt Lampard. "Ik vind het erg jammer, maar dit gebeurt in het voetbal. Het goede nieuws is dat ik volgende week weer kan trainen." Lampard zal waarschijnlijk nu gaan debuteren in de uitwedstrijd tegen New England Revolution, op 18 juli. Andrea Pirlo meldt zich drie dagen na dit duel, op 21 juli, bij New York City FC.

Bezig met laden …