voetbalzone

‘Lampard maakt rechtsomkeert en gaat aan de slag in Manchester’

Erik van Dam01 aug 2014, 18:41
Laatst bijgewerkt: 01 aug 2014, 18:41
Advertentie

Chelsea besloot deze zomer dat de samenwerking met middenvelder Frank Lampard niet meer verlengd werd. De 36-jarige Engelsman was een tijdje transfervrij en gaf vervolgens zijn jawoord aan New York City FC, de franchise-club van Manchester City die in maart 2015 instroomt in de Major League Soccer. Sky Sports stelt nu dat Lampard tot januari misschien in Engeland blijft voetballen en wel bij regerend kampioen Manchester City.

voetbalzone

New York City FC legde Lamps al vast voor het seizoen 2015, dat in maart van start gaat. In januari zal de voormalig Engels international daadwerkelijk beginnen met de voorbereiding in de beroemde Amerikaanse stad, maar tot die tijd heeft hij nog geen onderdak. De verwachting was dat Melbourne City FC hem tijdelijk zou opvangen, zoals het ook David Villa tijdelijk in huis neemt.

De grote Engelse bookmaker Sky Bet heeft nu echter de uitkering op weddenschappen dat Lampard naar Manchester City gaat plots fors verlaagd. “Er zijn de laatste 24 uur meer inzetten gedaan op Lampard die naar Manchester City gaat, dan er in alle voorgaande jaren zijn gedaan”, legt Jamie Munro namens het gokkantoor uit. “Het zou best logisch zijn, gezien de link tussen Manchester City en New York City FC, dus na al die weddenschappen hebben we de quoteringen flink omlaaggegooid.”

Bezig met laden …