voetbalzone

Lampard voert één wijziging door voor wedstrijd in Johan Cruijff ArenA

Robin Bruggeman23 okt 2019, 17:50
Laatst bijgewerkt: 23 okt 2019, 17:50
Advertentie

Chelsea neemt het woensdagavond in de Johan Cruijff ArenA op tegen Ajax en manager Frank Lampard heeft noodgedwongen een nieuwe naam in zijn basiself gezet ten opzichte van de wedstrijd tegen Newcastle United van afgelopen zaterdag. Ross Barkley moest zich in de eerste helft van dat duel al laten wisselen en is niet van de partij in Amsterdam. Hij wordt vervangen door Mateo Kovacic.

Zoals eerder al duidelijk werd kan Lampard eveneens geen beroep doen op de geblesseerde N’Golo Kanté. De Fransman kampt al het hele seizoen met diverse kwetsuren en was ook niet van de partij tijdens de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Newcastle. De al langer geblesseerden Antonio Rüdiger en Ruben Loftus-Cheek ontbreken woensdagavond eveneens.

Chelsea hield drie punten over aan zijn eerste twee duels in Groep H van het miljardenbal en heeft daardoor een achterstand van drie punten op Ajax. Het eerste fluitsignaal van de wedstrijd tussen de Amsterdammers en the Blues zal om 18.55 uur klinken.

Opstelling Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Zouma, Tomori, Marcos Alonso; Kovacic, Jorginho, Mount; Willian, Abraham, Hudson-Odoi.

Bezig met laden …