voetbalzone

Lamprou: 'Ik ga zelf niet zeggen dat ik beter ben dan Mulder'

Bart Kruyt18 sep 2012, 09:00
Laatst bijgewerkt: 18 sep 2012, 09:00
Advertentie

Kostas Lamprou kan tevreden zijn over zijn competitiedebuut voor Feyenoord. De doelman stond zaterdag tegen PEC Zwolle voor het eerst onder de lat bij de Rotterdammers en hield tijdens zijn debuut een clean sheet: 2-0. "Ik heb een contract tot medio 2015, dit is mijn kans om door te breken", beseft Lamprou in gesprek met het Algemeen Dagblad.

/

De Griek heeft zijn lengte weliswaar niet mee (1.78 meter), maar is vastberaden om te slagen in het betaalde voetbal. Voormalig topkeeper Pim Doesburg ziet het in ieder geval zitten in Lamprou en stelde dat de keeper meer potentie heeft dan Erwin Mulder. Dat kan Lamprou in de komende weken laten zien: eerste keus Mulder staat tot de winterstop buitenspel met een voetblessure.

De 21-jarige Lamprou blijft bescheiden. "Ik ga zelf niet zeggen dat ik beter ben dan Erwin", haalt de goalie zijn schouders op. "Ik heb kwaliteiten die bij hem misschien iets minder zijn en andersom is dat ook zeker het geval. Erwin is echt een geweldige collega. Hij heeft er voor mijn debuut alles aan gedaan om mij op mijn gemak te stellen. Dat vergeet ik nooit meer."

Bezig met laden …