voetbalzone

Lamprou mogelijk weg uit De Kuip: ‘Hij gaat het zeker nog laten zien’

Erik van Dam16 jan 2014, 13:17
Laatst bijgewerkt: 16 jan 2014, 13:17
Advertentie

Het verblijf van Kostas Lamprou bij Feyenoord nadert z’n einde. De 22-jarige Griek speelde in de jeugd bij Atromitos, Ajax en Amstelveen Heemraad, voor hij zich definitief vestigde bij de Rotterdammers. Al sinds het seizoen 2008/09 maakt hij deel uit van de A-selectie, maar steeds moest Lamprou anderen voor zich dulden. Het lijkt erop dat zijn rol nu echt uitgespeeld is.

voetbalzone

Lamprou moest achtereenvolgens Henk Timmer, Rob van Dijk en Erwin Mulder voor zich dulden tussen de palen. Komende zomer komt Warner Hahn erbij in Rotterdam-Zuid en zakt Lamprou nog een plaats in de pikorde. Mulder hoopt voor zijn teamgenoot en vriend dat hij het elders alsnog weet te maken. “Het is voor hem echt belangrijk dat hij minuten gaat maken. Hij gaat het zeker nog laten zien aan de buitenwereld”, zegt Mulder tegen Hand in Hand.

Mulder zal de Griek zeker missen bij Feyenoord, geeft hij aan. “Op elk trainingskamp delen wij samen de kamer. Ik kan het goed met hem vinden, ook al zijn we elkaars concurrenten.” Lamprou kwam maar tot twaalf wedstrijden in het eerste van Feyenoord en die keepte hij allemaal vorig seizoen, toen Mulder enige tijd uit de roulatie was.

Bezig met laden …