voetbalzone

Lamprou schuldbewust: 'Het was een gigantische blunder van mij'

Matthijs van Laar04 nov 2012, 16:47
Laatst bijgewerkt: 04 nov 2012, 16:47
Advertentie
/

Juichen wilde hij niet echt na de 2-0 tegen Feyenoord, maar Luc Castaignos was wel degelijk blij met zijn treffer tegen de club waar hij opgroeide. “Ik heb zeer veel te danken aan die club, maar nu speel ik bij Twente. We moesten winnen en dat hebben gedaan. Dat ik dan ook nog eens scoor is extra prettig.”

De Tukkers wonnen namelijk mede dankzij het doelpunt van Castaignos met 3-0 van de Rotterdammers. De spits noemde die zege verdiend. “Vooral in de eerste helft hebben we laten zien waartoe we in staat zijn. We hadden dreiging, dwongen de kansen af en maakten twee goals. Dat was de basis voor de zege”, verklaarde hij.

Dat de score uiteindelijk uitviel op 3-0, was echter mede te danken, of misschien wel te wijten, aan Feyenoord-doelman Kostas Lamprou. Die liet een simpele vrije trap van Dusan Tadic namelijk kinderlijk eenvoudig over zijn doellijn glippen. “Het was een gigantische blunder van mij. Het was nat en ik zette mijn lichaam niet goed achter de bal. Dat mag niet gebeuren”, luidde zijn reactie.

Bezig met laden …