voetbalzone

LASK Linz in zee met Heerenvener Prager

31 aug 2008, 11:01
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2008, 11:01
Advertentie
Thomas Prager keert terug naar zijn geboorteland Oostenrijk. De middenvelder van SC Heerenveen gaat spelen voor LASK Linz, zo meldt de Friese club op de officiële website. Prager mocht van trainer Trond Sollied een andere werkgever zoeken.

Prager (22) speelde al vijf seizoenen voor Heerenveen, maar wist zich nimmer op te werken tot basiskracht. Bijna de helft van de in totaal 58 competitieduels (één doelpunt) kwam hij als invaller het veld in. Sollied liet de Oostenrijks international eerder deze zomer al weten dat er geen prijs meer werd gesteld op zijn diensten.

LASK Linz komt uit in de hoogste Oostenrijkse divisie en is een club met een rijk verleden. Onder leiding van de nieuwe president Peter-Michael Reichel wil LASK Linz zo snel mogelijk terug naar de top van het Alpenland.

Prager trainde sinds vrijdag al niet meer mee met de selectie van Sollied. De middenvelder was naar zijn vaderland afgereisd om met geïnteresseerde clubs te onderhandelen. Ook uit Engeland, Schotland en Italië was er belangstelling voor Prager.
Bezig met laden …