voetbalzone

Lastige situatie voor Barcelona: 'We zullen zien wat er gaat gebeuren'

Bart Kruyt22 jan 2015, 19:37
Laatst bijgewerkt: 22 jan 2015, 19:37
Advertentie

Barcelona zit met een probleem voor de rechtsbackpositie. Martin Montoya heeft aangegeven dat hij zo snel mogelijk wil vertrekken, en het feit dat hij in de laatste weken meer speelminuten heeft gemaakt zou daar niets aan hebben veranderd, en Dani Alves beschikt over een aflopend contract. Zoals het er nu naar uitziet, is hij dus bezig aan zijn laatste maanden in het Camp Nou.

voetbalzone

Barcelona mag dit kalenderjaar geen nieuwe spelers contracteren en zit zodoende met de situatie in de maag. De kans is groot dat de 31-jarige Dani Alves een aanbieding krijgt voor een nieuwe verbintenis, maar het is onzeker of hij wel langer wil blijven. "Er is belangstelling van andere clubs", zegt Dinorah Santa Ana, de ex-vrouw en tevens zaakwaarnemer van de rechtsback.

"Dani is vrij om met andere clubs in gesprek te gaan, maar op het moment is hij alleen bezig met voetbal", vervolgt Ana. "Hij zal alles geven voor Barcelona zolang hij hier zit, maar meer kan ik er echt niet over zeggen. We zullen zien wat er gaat gebeuren." Dani Alves speelt al sinds 2008 voor Barcelona, dat de vleugelflitser destijds overnam van Sevilla.

Bezig met laden …