voetbalzone

Lat ligt hoog voor Jans: 'Deze ploeg kan meestrijden voor de titel'

Bart Kruyt28 sep 2012, 00:10
Laatst bijgewerkt: 28 sep 2012, 00:10
Advertentie

Ron Jans heeft het niet gemakkelijk bij Standard Luik. Les Rouches wisten pas in de verlenging tweedeklasser Moeskroen-Péruwelz uit te schakelen in het nationale bekertoernooi en in de competitie gaat het niet veel beter. Standard staat tiende en beleeft met tien punten uit acht wedstrijden de slechtste seizoensstart sinds tien jaar. Een nieuw overgangsjaar dreigt.

/

Daar wil Roland Duchâtelet, voorzitter van Standard, echter niets van weten. "Deze ploeg kan meestrijden voor de titel", meent de preses in gesprek met Het Laatste Nieuws. "We hebben goede transfers gedaan en kunnen ver komen. Wie beweert dat er deze zomer niet goed is gewerkt, heeft het fout."

De lat ligt dus hoog voor Jans, die weet dat koploper Club Brugge vroeg in het seizoen echter al tien punten meer heeft. Het spel van Standard is nog niet om over naar huis te schrijven en na afloop van de nipte bekerzege op Moeskroen-Péruwelz wilde een verslaggever weten of Jans al vreest voor zijn ontslag. De Nederlander gaf geen antwoord, maar liep direct weg.

Bezig met laden …