voetbalzone

‘Laten we hopen dat het komt en zo niet, dan blijf ik nog een jaar bij AZ’

Peter Nusselder01 jul 2013, 09:20
Laatst bijgewerkt: 01 jul 2013, 09:20
Advertentie

Het is inmiddels duidelijk dat Adam Maher van AZ naar PSV verkast, maar of Nick Viergever komend seizoen nog in Alkmaar voetbalt blijft onzeker. De verdediger wordt zelf ook in verband gebracht met de Eindhovenaren, maar is de voorbereiding op het nieuwe seizoen ‘gewoon’ begonnen bij AZ.

/

De 23-jarige Viergever wacht af of de belangstelling voor hemzelf concreet wordt, maar richt zich ondertussen op zijn huidige werkgever. “Vooralsnog blijf ik gewoon bij AZ”, maakt de linkspoot duidelijk in gesprek met RTV Noord-Holland. dat wil echter niet zeggen dat Viergever de hoop op een zomerse transfer al heeft opgegeven; een vertrek uit Alkmaar blijft een optie voor de stopper.

“Ik heb vorig jaar mijn ambitie uitgesproken. Als er een mooie club komt die voor mij goed is, zou ik graag de stap willen maken. Laten we hopen dat het komt en als die club niet komt dan blijf ik nog een jaar bij AZ.” De clubleiding heeft al rekening gehouden met een vertrek van Viergever, want de centrale verdedigers Jeffrey Gouweleeuw en Jan Wuytens zijn reeds aangetrokken door de Alkmaarders.

Bezig met laden …