voetbalzone

‘Laten we onszelf niet voor de gek houden, ze liggen er natuurlijk uit’

Peter Nusselder24 feb 2016, 09:01
Laatst bijgewerkt: 24 feb 2016, 09:01
Advertentie

Het kostte Arsenal de grootst mogelijke moeite om ook dit seizoen weer door te dringen tot de volgende ronde van de Champions League, maar daarin lijkt de achtste finale opnieuw het eindstation. Het is niet heel erg waarschijnlijk dat de ploeg van trainer Arsène Wenger erin zal slagen om in en tegen Barcelona de 0-2 nederlaag van woensdag nog goed te maken.

/

Jamie Redknapp geeft in ieder geval geen stuiver meer voor de kansen van the Gunners, al is hij te spreken over wat het team heeft laten zien. “Arsenal kan met opgeheven hoofd terugkijken op de wedstrijd. Ze speelden tegen een elftal dat beter is en ze hebben toch kansen gecreëerd. Maar laten we onszelf niet voor de gek houden, ze liggen er natuurlijk uit”, maakt de oud-middenvelder van Liverpool duidelijk in de Engelse media.

“De kans dat ze dit nog om kunnen buigen, is nagenoeg nul. Ze zullen de aandacht moeten verleggen naar de Premier League en de FA Cup”, vindt Redknapp. Arsenal-rechtsback Héctor Bellerín denkt daar logischerwijs anders over. “We benaderen de return hetzelfde als we dit duel hebben gedaan. We hebben nog een kans. Het wordt erg moeilijk, maar we geven nooit op”, benadrukt de Spaanse vleugelverdediger.

Bezig met laden …