voetbalzone

'Lazio heeft vijftien miljoen euro over voor El Ghazi'

Bart Kruyt06 aug 2016, 17:09
Laatst bijgewerkt: 06 aug 2016, 17:09
Advertentie

Ajax is na het vertrek van Arek Milik op zoek naar vers bloed voor de voorhoede, maar wellicht vertrekt er nóg een aanvaller uit Amsterdam. Anwar El Ghazi is niet zeker van een basisplaats en daar is hij niet gelukkig mee. Volgens het Italiaanse Il Tempo wil Lazio proberen om El Ghazi naar Italië te halen en hebben de Romeinen maximaal vijftien miljoen euro voor hem over.

/

Lazio nam eerder al Ricardo Kishna over van Ajax en El Ghazi zou dus wellicht weer herenigd kunnen worden met de linksbuiten. Ook Wesley Hoedt en Stefan de Vrij staan op de loonlijst bij Lazio, dat een teleurstellend seizoen achter de rug heeft en als achtste eindigde in de Serie A. Met een paar goede investeringen moet het komend seizoen beter gaan.

Volgens Il Tempo is El Ghazi dus in beeld, al meldt de krant wel direct dat het voor Lazio waarschijnlijk moeilijk zal worden om de Ajacied binnen te halen. De 21-jarige El Ghazi heeft er nu twee seizoenen in het eerste elftal van Ajax op zitten en heeft nog een contract voor drie jaar. In de thuiswedstrijd tegen PAOK Saloniki had hij een basisplaats, maar in Griekenland startte El Ghazi op de bank.

Bezig met laden …