voetbalzone

Lazio slaat enorme slag en legt begeerd tweetal tot 2023 vast

Tim Siekman01 okt 2018, 16:45
Laatst bijgewerkt: 01 okt 2018, 16:45
Advertentie

Lazio heeft de samenwerking met Sergej Milinkovic-Savic en Ciro Immobile verlengd, zo meldt de club maandagmiddag via de officiële kanalen. De middenvelder en aanvaller lagen beiden nog tot medio 2022 vast, maar de Italiaanse club meldt trots dat de twee spelers met een jaar hebben verlengd tot de zomer van 2023.

Met name Milinkovic-Savic werd afgelopen zomer hardnekkig in verband gebracht met een transfer naar een Europese topclub. Onder meer Real Madrid en Manchester United werden gelinkt met de Serviër. Claudio Lotito, voorzitter van de Romeinen, zei onlangs dat Lazio vlak voor het sluiten de transferwindow nog een zeer hoog bod had afgeslagen.

“Ik ga geen getallen noemen. Maar het was een obsceen bod, dat niemand in Italië zou weigeren. Ik kan dat zeggen zonder dat ik hypocriet kan overkomen. We zien wel of het een juiste beslissing was om dit te doen. Ik had hem voor heel veel geld kunnen verkopen, maar besloot dat niet te doen”, besloot Lotito. Naast Milinkovic-Savic blijft dus ook Immobile langer aan de club verbonden.

De 28-jarige spits speelt sinds de zomer van 2016 voor Lazio en heeft sindsdien veel indruk weten te maken bij de club uit de Serie A. Onder andere AC Milan en enkele clubs in de Premier League hadden de aanvaller in het vizier. Naar verluidt heeft Immobile een flinke salarisverhoging gekregen, waarbij de Italiaans international nu meer dan drie miljoen euro per jaar opstrijkt.

Bezig met laden …