voetbalzone

‘Lazio wil snel zaken doen met Feyenoord; kans op transfer neemt toe’

Gijs Freriks26 jun 2015, 11:55
Laatst bijgewerkt: 26 jun 2015, 11:55
Advertentie

Jordy Clasie speelt volgend seizoen mogelijk samen met Stefan de Vrij. De kans op een transfer van de middenvelder naar Lazio is volgens Corriere dello Sport flink toegenomen. De krant meldt vrijdag dat ‘ontwikkelingen’ in de laatste 24 uur ervoor hebben gezorgd dat Lazio snel zaken wil doen.

voetbalzone

Het is onduidelijk over welke ontwikkelingen het precies gaat, maar mogelijk heeft iets te maken met Lucas Biglia. De Argentijns international wordt met onder meer Real Madrid en Paris Saint-Germain in verband gebracht en de 23-jarige Clasie zou als een kandidaat-opvolger van Biglia kunnen worden gezien. De Oranje-international kan na De Vrij, Edson Braafheid en Wesley Hoedt de vierde Nederlander worden bij i Biancocelesti.

Lazio zal dan wel met een flinke zak geld over de brug moeten komen, want Feyenoord mikt op een transfersom van om en nabij achttien miljoen euro. Clasie werd ook al in verband gebracht met Southampton, Sunderland, AS Roma, FC Porto, Schalke 04 en Newcastle United. Laatsgenoemde club zou echter niet langer in de markt zijn voor de controleur, die nog tot de zomer van 2018 vastligt in De Kuip.

Willems
Lazio houdt ook de ontwikkeling van Jetro Willems in de gaten, zo schrijft de Corriere. De PSV’er is niet de enige die op het lijstje van de Romeinen staat, want ook Benoît Trémoulinas van Sevilla zou in beeld zijn. De 21-jarige Willems heeft nog een contract voor twee seizoenen en kost volgens het Eindhovens Dagblad zo’n vijftien miljoen euro. PSV wil in augustus met de linksback om de tafel om over een nieuwe verbintenis te praten.

Bezig met laden …