voetbalzone

‘Lazio zit Feyenoord dwars en gaat onderhandelingen spoedig afronden’

Bart DHanis23 jul 2023, 13:23
Laatst bijgewerkt: 23 jul 2023, 13:23
Advertentie

Feyenoord lijkt de komst van Arsen Zakharyan te kunnen vergeten. Vorige week dinsdag meldde transfermarktexpert Fabrizio Romano dat de Rotterdammers zich graag wilden versterken met het Russische talent. Lazio zit Feyenoord echter behoorlijk dwars. Volgens het Russische Sport24 is een deal tussen de Romeinen en zijn werkgever Dinamo Moskou dichtbij.

Feyenoord zag in Zakharyan de ideale opvolger van de naar Fenerbahçe vertrokken Sebastian Szymanski. De pas twintigjarige middenvelder moest volgens verschillende Russische media zo’n acht miljoen euro kosten en was daarmee een stuk goedkoper dan Szymanski, die een prijskaartje van vijftien miljoen euro om zijn nek had hangen. Welk bedrag Lazio voor de aanvallend ingestelde middenvelder overheeft, wordt niet bekendgemaakt.

Zakharyan wordt door het gerenommeerde Transfermarkt ook op een waarde van 15 miljoen euro geschat. De Rus beschikt echter over een aflopend contract, waardoor hij voor een flink lager bedrag opgepikt kon worden. Zakharyan kwam afgelopen seizoen 27 keer in actie voor zijn club. Hij wist in deze optredens 4 keer het net te vinden en daarnaast ook nog 9 assists af te leveren.

Feyenoord lijkt de naam van Zakharyan dus te kunnen wegstrepen, maar is nog altijd in de markt voor Dinamo Zagreb-aanvaller Luka Ivanusec. Volgens de laatste berichtgeving zitten Feyenoord en Zagreb nog enkele tonnen uit elkaar, maar is er vertrouwen dat de deal snel rondkomt. Daarnaast heeft de Stadionclub interesse in Gustav Isaksen. De Deense aanvaller geniet echter ook belangstelling van AC Milan.

Bezig met laden …