voetbalzone

Lazovic en invaller Pantelic kunnen Fabianski niet passeren

Daniel Cabot Kerkdijk02 jun 2010, 22:31
Laatst bijgewerkt: 02 jun 2010, 22:31
Advertentie

Servië heeft in aanloop naar het WK in Zuid-Afrika nog niet de indruk gewekt in vorm te zijn. De ploeg van bondscoach Radomir Antic, die afgelopen weekeinde verrassend onderuit ging tegen Nieuw-Zeeland, kwam woensdagavond in Kufstein niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Polen (0-0). Belangrijker was dat geen enkele speler een blessure opliep.

/

Door de erbarmelijke klimatologische omstandigheden waren de kansen op één hand te tellen en de spelers niet in staat om hun uiterste best te doen. De eerste gevaarlijke doelpoging kwam op naam van Jakub Blaszczykowski. Doelman Bojan Isailovic redde moeizaam. Collega Lukasz Fabianski liet zich evenmin onbetuigd. Hij stopte een inzet van Danko Lazovic op uitstekende wijze.

Na de hervatting waren de ploegen ook niet in staat om te scoren. Fabianski en Vladimir Stojkovic, de vervanger van Isailovic, stonden telkens in de weg. Marko Pantelic, die Nikola Zigic verving, miste een dot van een kans in de 73e minuut. Door het slechte veld waren de ploegen amper in staat de bal fatsoenlijk rond te spelen en het duel eindigde definitief in mineur.

Bezig met laden …