voetbalzone

‘Le God’: ‘Hij moet zijn waffel houden, wat als Luis Suárez vertrekt?’

Daniel Cabot Kerkdijk07 jul 2014, 09:35
Laatst bijgewerkt: 07 jul 2014, 09:35
Advertentie

Matthew Le Tissier is waarschijnlijk de beste voetballer die Southampton ooit onder contract heeft gehad. De voormalige aanvallende middenvelder, 45 jaar, speelde zijn hele loopbaan voor the Saints, ook al kon hij bij tal van grote clubs aan de slag. Le God heeft Dejan Lovren, doelwit van Liverpool, geadviseerd om voortaan ‘zijn waffel te houden’.

voetbalzone

Lovren maakte enkele dagen geleden bekend dat hij met zijn gedachten al bij Liverpool zit en dat hij ervan baalde dat Southampton een formeel bod van 25 miljoen euro had afgeslagen. De verdediger uit Kroatie claimt een gentleman’s agreement met de directie te hebben en dat hij per se naar Anfield wil. “Dus Dejan wil Southampton verlaten omdat de club zijn beste spelers verkoopt? En wat als hij voor Liverpool tekent en Luis Suárez vertrekt? Wil hij dan opnieuw een transfer?”

“Hij moet zijn waffel houden, dat is mijn mening", stelt Le Tissier. "Zolang jouw club niet een bod van een geïnteresseerde club accepteert, zou elke speler dat moeten doen. Voor de duidelijkheid: ik heb er geen moeite mee dat spelers van Southampton hun loopbaan elders willen voortzetten. Maar ze moeten niet alles uit de kast halen om een transfer te forceren. Rickie Lambert en Adam Lallana vertrokken reeds naar Liverpool; Luke Shaw werd aan Manchester United verkocht.

Bezig met laden …