voetbalzone

Le Guen overweegt om Song en Kameni op de bank te houden

Bart Kruyt12 jun 2010, 16:51
Laatst bijgewerkt: 12 jun 2010, 16:51
Advertentie

Carlos Kameni en Alexandre Song lijken de eerste groepswedstrijd van Kameroen tegen Japan vanaf de zijkant te moeten volgen. De doelman en middenvelder gelden als vaste waardes binnen het elftal van Paul le Guen, maar de bondscoach lijkt beide heren te gaan passeren. “Ik start met wat ik het beste team vind”, zei Le Guen.

/

Song heeft er een goed jaar opzitten bij Arsenal, maar begint op het WK mogelijk op de bank. “We hebben drie weken hard getraind en ik heb een goed beeld gekregen van de ploeg”, zei Le Guen. “Alexandre Song begint mogelijk op de bank, maar dat betekent niet dat ik hem geen goede speler vind. Hij is een geweldige speler, maar ik wil beginnen met het beste team.”

Ook Kameni, de doelman van Espanyol met meer dan vijftig interlands achter zijn naam, hoort vermoedelijk niet in dit ‘beste team’. Hamidou Souleymanou, die inmiddels 36 jaar oud is, stevent af op een basisplaats. “Ik heb veel beelden gezien van het Japanse elftal en ze hebben erg snelle aanvallers”, besloot Le Guen. “Daar moeten we ons op instellen.”

Bezig met laden …