Le Mans werkt zich langs Nancy

01 dec 2007, 18:50
Laatst bijgewerkt: 01 dec 2007, 18:50
AS Nancy heeft nagelaten om op gelijke hoogte met Olympique Lyon te komen. De nummer twee van de Ligue 1 verloor op bezoek bij Le Mans, dat door de overwinning naar de derde plaats klom: 2-1.

De bezoekers kwamen al na negen minuten op voorsprong, nadat Marko Basa zijn hand zette tegen een voorzet van Issar Dia. Benjamin Gavanon faalde niet vanaf elf meter en bracht de verrassing van het seizoen op voorsprong.

In de tweede helft zorgde Le Mans voor de ommekeer. Uit een hoekschop tekende Hassan Yebda met het hoofd voor de gelijkmaker en elf minuten voor tijd zorgde Gervinho op aangeven van Daisuke Matsui voor de winnende treffer. Koploper Lyon, dat één duel meer heeft, komt morgen in actie tegen RC Strasbourg.