voetbalzone

Leerdam erkent: 'Ze hebben netjes hun excuses aangeboden'

Daniel Cabot Kerkdijk08 aug 2013, 08:00
Laatst bijgewerkt: 08 aug 2013, 08:00
Advertentie

Kelvin Leerdam heeft het ontzettend naar zijn zin bij Vitesse. Alsof er nooit een jaar vol ergernis en een plek op de bank, of nog erger, de tribune, bij Feyenoord is geweest. De jeugdinternational werd in zijn laatste contractjaar in Rotterdam in mentaal opzicht zwaar op de proef gesteld. Vitesse leek een half jaar geleden uitkomst te bieden, maar hij maakte pas deze zomer de overstap naar Arnhem.

/

Wat toentertijd fout is gegaan, vindt Leerdam zelf nu niet belangrijk meer. "Ze hebben netjes hun excuses aangeboden voor wat er is gebeurd. En wát er is gebeurd, telt nu niet meer", stelt de jeugdinternational in De Telegraaf. Leerdam schaart Peter Bosz tot een categorie coaches die voetballers werkelijk beter kunnen maken.

"Als hier een buitenlandse coach was geweest, zou ik niet zo snel het besluit hebben genomen", stelt Leerdam, die speelt waar Bosz hem opdraagt. Voor egoïsten, legt Leerdam uit, is in de voetballerij geen plaats. "Dan moet je gaan tennissen, heb je alleen met jezelf te maken."

Bezig met laden …