voetbalzone

Leerdam stelt Cruijff teleur en voelt niets voor avontuur in Israël

Bart Kruyt04 feb 2013, 06:10
Laatst bijgewerkt: 04 feb 2013, 06:10
Advertentie

Kelvin Leerdam is aan het einde van dit seizoen transfervrij en heeft reeds een contract bij Vitesse getekend. De verdediger annex middenvelder hoopte al in de afgelopen transferperiode naar Arnhem te kunnen vertrekken, maar omdat algemeen directeur Erwin Kasakowski om onduidelijke redenen weigerde om zijn handtekening te zetten, bleef Leerdam bij Feyenoord.

/

Ronald Koeman zal in de tweede seizoenshelft vermoedelijk geen beroep meer doen op de jeugdinternational en het Algemeen Dagblad weet dat de geboren Surinamer een kans om alsnog te vertrekken uit Rotterdam heeft laten liggen. Maccabi Tel Aviv kan nog spelers halen en wilde Leerdam voor de rest van het seizoen huren. De verdediger zag daar echter van af.

Maccabi Tel Aviv is na 21 speelronden koploper in de nationale competitie van Israël en wordt getraind door de Spanjaard Óscar García. De technisch directeur van de topclub is echter een landgenoot van Leerdam: Jordi Cruijff gaat over het aan- en verkoopbeleid. Leerdam zit echter liever een halfjaar op de tribune, dan dat hij zijn loopbaan tijdelijk vervolgt in het land waar Jong Oranje aankomende zomer het EK voor spelers onder de 21 jaar speelt.

Bezig met laden …