voetbalzone

Leerdam stelt Van Geel teleur en verlengt contract bij Feyenoord niet

Bart Kruyt31 okt 2012, 12:52
Laatst bijgewerkt: 31 okt 2012, 12:52
Advertentie

Kelvin Leerdam is bezig aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord. De middenvelder beschikt over een aflopend contract en moest voor donderdag laten weten of hij wilde ingaan op de aanbieding voor een nieuw, driejarig contract. Leerdam heeft Martin van Geel echter laten weten dat hij niet bij zal tekenen, waardoor de geboren Surinamer in de zomer transfervrij zal zijn.

/

Van Geel betreurt de keus van Leerdam, die de aanbieding 'financieel te laag vond': "Jammer dat een speler uit de eigen jeugd niet bij wil tekenen tot 2015. Wij hebben hem een uiterst goede en correcte aanbieding gedaan, zeker naar de maatstaven van Feyenoord. Het is zijn goed recht om die af te wijzen, maar de aanbieding is nu wel definitief van tafel", aldus Van Geel tegen RTV Rijnmond.

Leerdam werd opgeleid bij Feyenoord en maakte in 2008 zijn debuut voor het eerste elftal. De middenvelder speelde tot dusver 95 competitiewedstrijden voor de club, waarvan tien in het lopende seizoen. De vraag is echter of Ronald Koeman nog een beroep zal doen op Leerdam, nu hij ervoor gekozen heeft om Feyenoord transfervrij te verlaten.

Bezig met laden …