voetbalzone

Lehmann doet beroep op 'Duitse waarden' voor duel met Barcelona

Matthijs van Laar22 feb 2010, 16:22
Laatst bijgewerkt: 22 feb 2010, 16:22
Advertentie

Ploeggenoot Aleksandr Hleb geeft zijn team tien procent kans om van Barcelona te winnen, maar routinier Jens Lehmann denkt dat VfB Stuttgart wel degelijk mogelijkheden heeft tegen de regerend Europees kampioen. Maandag liet de veertigjarige sluitpost zijn licht schijnen op het Champions League-duel van dinsdagavond. “Wij zijn de grote outsider, maar we zijn ook Duits”, lachte hij.

/

Het is volgens de ervaren speler namelijk de enige manier om überhaupt een kans te maken tegen de superieur geachte Spanjaarden. “Wij Duitsers hebben een speciale stijl, en vanuit alle ervaring die ik in mijn lange carrière heb opgedaan weet ik dat we het daar iedere tegenstander heel erg lastig mee kunnen maken.”

“Wij zijn de grote outsider, maar we hebben wél dat Duitse”, vervolgt Lehmann, die naast een mogelijke sensatie tegen Barcelona nog meer doelen voor ogen heeft. “Het Camp Nou is het enige grote stadion waar ik nog niet heb gespeeld. Maar ik denk ik nog wel drie weken kan wachten voor het zover is”, besloot hij met een grijns.

Bezig met laden …