voetbalzone

Lehmann sluit niet uit dat hij terugkomt op besluit om te stoppen

Peter Nusselder30 jun 2010, 16:08
Laatst bijgewerkt: 30 jun 2010, 16:08
Advertentie

Jens Lehmann sluit een comeback in de voetballerij niet uit. De voormalig keeper van VfB Stuttgart en het Duits nationaal elftal is nog maar net gestopt, maar vertelt in de Duitse media dat hij erover na gaat denken of hij er niet toch nog een seizoen aan vast plakt. “Ik ga naar het WK op vakantie en dan zal ik overdenken wat mij het meeste plezier geeft”, aldus de 40-jarige goalie.

/

“Misschien ga ik dus ook wel verder met voetballen, als ik dat blijk te missen”, voeft Lehmann daar aan toe. De doelman sloot zijn sportieve loopbaan onlangs af en speelde op 8 mei zijn laatste wedstrijd voor Stuttgart. De Duitser begon zijn carrière bij Schalke en kwam ook uit voor Borussia Dortmund en Arsenal.

Tijdens het WK in Zuid-Afrika is Lehmann als analyticus aan het werk namens de Duitse televisiezender Sky. “Het is moeilijk voor me, als je het gras kunt ruiken”, geeft de keeper toe. “Maar ik mag niet over de zijlijn stappen, dat is best grappig. Ik heb op deze korte termijn nog geen afstand genomen en voel me nog altijd meer speler”, aldus Lehmann.

Bezig met laden …