voetbalzone

‘Leicester City gaat na kampioenschap jaarsalaris van 5,1 miljoen uitdelen’

Daniel Cabot Kerkdijk01 mei 2016, 07:47
Laatst bijgewerkt: 01 mei 2016, 07:47
Advertentie

Leicester City kan vandaag op Old Trafford de eerste landstitel in de clubgeschiedenis opeisen. Dat zal waarschijnlijk niet het laatste goede nieuws van de voetbaljaargang zijn. De koploper van de Premier League wil namelijk diverse spelers zo snel mogelijk belonen voor hun uitstekende verrichtingen in deze voetbaljaargang. De situatie van Riyad Mahrez geniet prioriteit.

/

Jamy Vardy ondertekende in februari een nieuwe overeenkomst met Leicester City en Mahrez zal, waarschijnlijk, de volgende steunpilaar zijn die zich langer aan de club van manager Claudio Ranieri zal verbinden. De kersverse Player of the Year zal de eerste speler zijn die een contractaanbieding zal ontvangen.

Britse media schrijven zondag dat Mahrez, als hij de nieuwe voorwaarden zal accepteren, minimaal 5,1 miljoen euro per annum gaat verdienen. Als Mahrez daadwerkelijk bijtekent, zullen ook andere spelers een nieuw voorstel ontvangen en ook Claudio Ranieri kan zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst zetten. N’Golo Kanté lijkt vooralsnog de enige sleutelspeler die Leicester City komende zomer wellicht zal gaan verlaten.

Bezig met laden …