voetbalzone

Leicester City heeft nog geen geluk: ook verhoogd bod wordt afgewezen

Bart Kruyt23 jun 2016, 18:08
Laatst bijgewerkt: 23 jun 2016, 18:08
Advertentie

Leicester City sloeg deze donderdag een behoorlijke slag met een nieuw contract voor topscorer Jamie Vardy, maar had de supporters graag nog blijer gemaakt, met een nieuwe aanwinst. Burnley is echter duidelijk niet van plan om verdediger Michael Keane te laten gaan.

/

Leicester bracht eerder al een bod van een kleine dertien miljoen euro uit, dat resoluut werd afgewezen. De Daily Mail meldt nu dat de landskampioen is teruggekomen met een tweede voorstel, ter waarde van maximaal 19,5 miljoen euro (deels bestaande uit bonussen). Burnley vindt ook dat niet voldoende en heeft ook het tweede bod naar de prullenbak verwezen.

Keane werd opgeleid bij Manchester United, maar kwam uiteindelijk niet verder dan één competitiewedstrijd voor the Red Devils; die speelde hij in het seizoen 2014/15 onder Louis van Gaal. De mandekker werd veelvuldig uitgeleend en speelde al eens bij Leicester City: hij was basisspeler in het seizoen 2012/13. Nadien verbleef hij bij Derby County en Blackburn Rovers, alvorens Burnley hem overnam.

Bezig met laden …