voetbalzone

‘Leicester City leidt de jacht op transfervrije Vilhena’

Erik van Dam28 apr 2016, 09:06
Laatst bijgewerkt: 28 apr 2016, 09:06
Advertentie

Tonny Vilhena is over twee maanden transfervrij en kan dan op zijn gemak kijken bij welke club hij zijn loopbaan wil vervolgen. De middenvelder werd opgeleid bij Feyenoord en speelde er vijf jaar in het eerste, maar besloot een jaar geleden al dat hij niet meer wilde verlengen. Ondanks dat standpunt knokte hij zich toch terug in de basiself en nu is het de vraag in welke competitie hij verder wil gaan.

/

De Daily Mail schrijft dat de Premier League kansrijk is om Vilhena straks te begroeten: er is volop belangstelling vanuit Engeland. Leicester City zit al maanden achter de 21-jarige Vilhena aan en kan hem straks het nodige bieden, want de club stevent af op een historische landstitel en speelt in het nieuwe seizoen sowieso in de Champions League. Vilhena zou deel moeten gaan uitmaken van de nieuwe selectie van Claudio Ranieri.

The Foxes hebben echter wel fikse concurrentie. Southampton is nog steeds geïnteresseerd: de club van Ronald Koeman poogde Vilhena vorig jaar in de winterstop al te halen, maar Feyenoord vond het geboden bedrag te laag. Daarnaast zijn West Bromwich Albion, Sunderland en Swansea in de race om Vilhena. Feyenoord heeft nog wel geprobeerd Vilhena te laten bijtekenen, maar dat is vooralsnog niet gelukt.

Bezig met laden …