voetbalzone

‘Leicester City wil na langer contract voor Vardy weer grote slag slaan’

Erik van Dam08 mrt 2016, 06:51
Laatst bijgewerkt: 08 mrt 2016, 06:51
Advertentie

Leicester City doet hard zijn best om N’Golo Kanté uit handen van Arsenal en Chelsea te houden. De 24-jarige Fransman verruilde Caen voor aanvang van dit seizoen voor een vierjarig contract bij the Foxes en is een geweldige aanwinst op het middenveld gebleken. Mede dankzij zijn sterke spel staat Leicester nog steeds bovenaan in de Premier League en nu lonkt er volgens de Engelse media een nieuw contract voor Kanté.

/

Kanté wordt gezien als één van de beste aankopen van het seizoen. Hij kostte bij binnenkomst een slordige zeven miljoen euro, maar is nu een veelvoud van die som waard en kan bovendien buiten Leicester een stuk beter gaan verdienen. Arsenal en Chelsea zijn gecharmeerd van de Franse middenvelder en zouden in de zomer graag zakendoen met Leicester, maar de koploper probeert het eerst zelf.

Er ligt binnenkort een nieuw, lucratief contract klaar voor Kanté in het King Power Stadium. De hoop van Claudio Ranieri en de zijnen is dat Kanté na topscorer Jamie Vardy eveneens bijtekent en dus behouden blijft voor Leicester. De club lijkt er stiekem rekening mee te houden dat Riyad Mahrez niet zal blijven en verkocht wordt.

Bezig met laden …