voetbalzone

Leicester-sensatie sluit toptransfer niet uit: ‘Ik vind de aandacht niet erg’

Thijs Post30 mrt 2016, 11:39
Laatst bijgewerkt: 30 mrt 2016, 11:39
Advertentie

De afdeling scouting van Leicester City heeft wonderen verricht. Spelers als Jamie Vardy en Riyad Mahrez zijn uitgegroeid tot regelrechte sensaties, terwijl N’Golo Kanté (transfersom acht miljoen euro) een van de beste middenvelders van de Premier League is. De international van Frankrijk wordt in verband gebracht met een toptransfer en Kanté zelf sluit een verkoop niet uit.

/

Hoewel Leicester City momenteel de beste ploeg van de Premier League is, lijkt de lokroep van de traditionele top toch aantrekkelijk voor Kanté. “Dit seizoen vecht ik voor Leicester City, wat er komend seizoen gebeurt weten we nu nog niet. We moeten dit seizoen goed afsluiten, maar ik vind het niet erg om in verband te worden gebracht met andere clubs”, legt Kanté uit aan Sky Sports.

De middenvelder wordt genoemd bij clubs als Arsenal, Chelsea en Juventus, maar voorlopig richt hij zich dus op de Engelse titelstrijd. “Er zijn nog zeven wedstrijden te spelen. We hopen dat we de titel pakken, maar het is nog niet voorbij”, klinkt het. Leicester City heeft in de Premier League een voorsprong van vijf punten op Tottenham Hotspur.

Bezig met laden …