voetbalzone

Leicester-voorzitter viert alvast feest: gratis bier en donuts voor supporters

Bart Kruyt01 apr 2016, 12:08
Laatst bijgewerkt: 01 apr 2016, 12:08
Advertentie

Het is dit seizoen erg fijn om supporter van Leicester City te zijn. The Foxes streden vorig jaar rond deze tijd nog tegen degradatie, maar staan nu bovenaan in de Premier League en dromen van het eerste kampioenschap in de geschiedenis van de club. Niet alleen de fans, maar ook de steenrijke eigenaren genieten van het succes, en dus wordt er zondag weer getrakteerd.

/

Leicester krijgt zondag bezoek van het Southampton van Ronald Koeman en iedere supporter mag een gratis biertje én een gratis donut komen halen. Voorzitter Vichai Srivaddhanaprabha betaalt en wil de fans op deze manier bedanken voor de steun in dit seizoen. Voor de thuiswedstrijd tegen Manchester City in december (0-0) mochten alle fans ook al een gratis biertje halen.

Er zijn nog zeven speelronden te gaan in de Premier League en Leicester heeft momenteel vijf punten meer dan achtervolger Tottenham Hotspur. Na de thuiswedstrijd tegen Southampton speelt de ploeg van Claudio Ranieri nog tegen Sunderland (uit), West Ham United (thuis), Swansea City (thuis), Manchester United (uit), Everton (thuis) en Chelsea (uit).

Bezig met laden …