voetbalzone

Lennon behoudt baan na geruchtmakend artikel in Engelse tabloid

Bart Kruyt22 dec 2015, 17:40
Laatst bijgewerkt: 22 dec 2015, 17:40
Advertentie

Neil Lennon blijft gewoon werkzaam als coach van Bolton Wanderers. De oefenmeester werd in verlegenheid gebracht door een artikel in de Sunday Mirror, waarin stond dat Lennon een vrouw waarmee hij een buitenechtelijke relatie had zou hebben bedreigd. Bolton meldt nu dat het zelf een onderzoek heeft gedaan naar de zaak en dat Lennon niet ontslagen zal worden.

voetbalzone

In het artikel van afgelopen zondag werd beweerd dat Lennon, die al jarenlang getrouwd is, een relatie had met een twintig jaar jongere vrouw. De coach en analist van de BBC zou deze persoon hebben ontmoet in een kroeg. Volgens de vrouw kwam er nog een derde vrouw in het spel, waarna zij dreigde om naar de echtgenote van Lennon te stappen. De trainer was daar niet van gediend, zo luidt het verhaal, en dreigde dat ‘iemand dan een mes in haar keel zou kunnen steken’.

De 44-jarige Lennon zou hebben geprobeerd om de berichtgeving in de Sunday Mirror tegen te houden, maar zonder succes. Sinds afgelopen zondag heeft het vermeende nieuws over de Schot voor veel ophef gezorgd in Engeland, maar Bolton ziet na een afgerond onderzoek geen reden om in te grijpen, zo meldt de club via de officiële kanalen.

Bezig met laden …